Anonymous - 2007-12-03, 03:09 Temat postu: Cz這wiek cz這wiekowi nier闚ny?http://www.youtube.com/watch?v=6alOnuN-wCY
Echhh Homofobia si� szerzy... a go嗆 wpisa� tylko nick "xxxGayBoyxxx"(swoj� drog� - niepotrzebnie, bo z jednej strony publikuje t� histori� a po鈔ednio on odpowiada za te niemi貫 s這wa, kt鏎e us造sza� ).PiK - 2007-12-03, 16:09 Z drugiej strony sam jest sobie winny, to tak jakbym si� nazwa� xxxHeteroBoyxxx.
Po co manifestowac swoj� orientacj� w grze komputerowej. To nie portal matrymonialny przecie�.Makaroniarz - 2007-12-03, 19:00 Jestem homofobem i sie otwarcie do tego przyznaje... Poprostu nie przemawia do mnie haslo "Jestesmy normalni", gdy jeden pedal caluje drugiego pedala w stroju diabla (ofkoz stroj wlochaty i ze stringami na wierzchu) i maca go po tylku :\ Widzialem to na wlasne oczy...Bersek - 2007-12-03, 19:06 .Makaroniarz - 2007-12-03, 19:11 Parady Rownosci sa odpowiedzial na wielkie imprezy techno. Gl. celem jest uprawianie seksu, a dopiero potem propagowanie rownych praw... Ale jak to? Przeciez przed obliczem prawa nie wazne jest kim jestes, bo prawo jest takie same jak dla innych. Ze nie moga brac slubu i adoptowac dzieci? O ile niech sie pobieraja i siedza cicho w domach, ale dzieci nie powinni dostac nigdy!Bersek - 2007-12-03, 19:16 .Baaly - 2007-12-03, 19:27 Zgadzam si� i bezapelacyjnie popieram. Nienawidz� peda堯w... Dw鏂h takich mam w szkole. Zniewie軼iali idioci jakich ma這, r騜owe koszule na rami帷zkach, bia貫 spodnie i 郾ie積e buciki oraz stopki. 疾 nie wspomn� o tym co robi�... Paraduj� ci tacy i graj� na nerwach bardziej ni� rodzice po zebraniu.
Ci ludzie w 瘸dnej mierze NIE s� normalni. To wynaturzeni odszczepie鎍y. Powinno si� ich wykl望 ze spo貫czno軼i.
Co do dzieci: absolutnie si� zgadzam z przedm闚c�. Homoseksuali軼i nie powinni otrzymywa� dzieci. Kt鏎e by tego chcia這? Z jakimi zniewagami by si� spotyka這 w gronie r闚ie郾ik闚?
Jedyny od豉m homoseksualizmu jaki jestem jeszcze w stanie znie嗆 to lesbijki. To� to s這dkie i w og鏊e...Bersek - 2007-12-03, 19:33
Baaly napisa�/a:
Jedyny od豉m homoseksualizmu jaki jestem jeszcze w stanie znie嗆 to lesbijki. To� to s這dkie i w og鏊e...
Dla mnie to chore. Takie dziecko ma zniszczone dzieci雟two i nie tylko. Nie chce mi si� ju� wymienia� dlaczego..
Moze bedzie mialo dylemat kto jest ojcem a kto matka dziecko kiedy bedzie dorastac w takim otoczeniu to raczej bedzie to akceptowac - przez jakis czas; ale zdanie zmieni kiedy pozna mysli swoich rowiesnikow (wprawdzie po ukonczeniu 18 to dziecko moze wybrac podobne zwiazki jak jego rodzice, wiec juz na starcie rosnie nam pokolenie - w wielkim cudzyslowiu - 'pedalow'). Brzmi to absurdalnie ale nic innego mi do glowy nie przychodzi :\ to jest sprzeczne z natura...MZet - 2007-12-03, 19:36 A w豉郾ie wymie� bo mnie ciekawi co napiszesz.
Gej闚 swego czasu zna貫m od groma bo moja dziewczyna pracowa豉 w klubie gejowskim.
Tak samo jak r騜ni s� ludzie, tak samo s� r霩ne typy gej闚 wi璚 nie mo積a generalizowa�.
S� tacy ,kt鏎zy si� afiszuj� i obnosz� ze swoj� orientacj� ale te� i tacy co wygl康aj� i si� zachowuj� jak ka盥y zwyk造 cz這wiek jak ja i ty.
W鈔鏚 gej闚 i lezbijek mo積a spotka� naprawd� warto軼iowych ludzi, kt鏎ych ze 鈍iec� szuka� w normalnym heteroseksualnym 鈍iecie.
Takie przekoloryzowane ciotki tylko psuj� im reputacj�.
Nie zachowujcie si� jak banda ograniczonych burak闚.
To 瞠 kto� woli ptaszki zamiast cipek nie znaczy 瞠 macie go spycha� na margines spo貫cze雟twa na r闚ni z pedofilami i mordercami. Dop鏦i 瘸den was nie podrywa czy nie pr鏏uje zrobic wam w豉mu do dupy, nie powinno wam to przeszkadza�.
奸ub闚 gejowskich w Polsce udziela jeden ko軼i馧, zapomnia貫m nazwy ale ka盥y 鈔ednio inteligentny szympans znalaz豚y w necie bez problemu.
EDIT: Poczyta貫m sobie reszt� waszych post闚 i postanowi貫m si� nie udziela� wi璚ej w tym temacie. G這w� muru nie przebij� a nie warto dosta� bana za co� co bym napisa� o kilku z was.
Swoje zdanie wyrazi貫m. Za uwag� dzi瘯uj�. Napi皻nujcie sobie gej闚 do woli tylko bierzcie pod uwag� 瞠 je郵i na jaki� temat si� wypowiadacie to powinni軼ie mie� o nim jakie� poj璚ie a m闚i帷 瞠 nienawidzicie peda堯w a lezbijki to ulubione, dajecie wspania貫 鈍iadectwo swojej inteligencji i szerokiego 鈍iatopogl康u. Amen.mukunio - 2007-12-03, 19:43
Baaly napisa�/a:
Zgadzam si� i bezapelacyjnie popieram. Nienawidz� peda堯w... Dw鏂h takich mam w szkole. Zniewie軼iali idioci jakich ma這, r騜owe koszule na rami帷zkach, bia貫 spodnie i 郾ie積e buciki oraz stopki. 疾 nie wspomn� o tym co robi�... Paraduj� ci tacy i graj� na nerwach bardziej ni� rodzice po zebraniu.
Rozumiem 瞠 nienawidzisz homoseksualist闚 bo graj� ci na nerwach?? :roll: Zgadzam si� 瞠 nie powinni si� z tym obnosi� publicznie ale to te� s� ludzie. Tacy sami jak Ja, Ty czy ka盥y inny forumowicz.
Baaly napisa�/a:
Ci ludzie w 瘸dnej mierze NIE s� normalni. To wynaturzeni odszczepie鎍y. Powinno si� ich wykl望 ze spo貫czno軼i.
No i co z tego? Je瞠li kto� jest inny to od razu wed逝g ciebie powinno si� go wykl望 ze spo貫czno軼i? Zastan闚 si� czasami co by� zrobi� gdyby� okaza� si� by� gejem. Po prostu, jednego dnia stwierdzi豚y� 瞠 wolisz ch這pc闚 ni� dziewczyny. Wtedy wykl掖by� sam siebie? Przecie� nadal by豚y� tym samym cz這wiekiem, tylko z innymi preferencjami. Tak samo jest z wszystkimi innymi homoseksualistami. S� tymi samymi lud幟i co inni.Bersek - 2007-12-03, 19:44 .Makaroniarz - 2007-12-03, 19:47
MZet napisa�/a:
Takie przekoloryzowane ciotki tylko psuj� im reputacj�.
Prawda. Homoseksualici, ktorych ja widzialem to tez normalni ludzi, ktorzy chodza do pracy i sie nie afiszuja ze swoja orientacja, bo wiedza, ze niektorych to denerwuje. Powiem szczerze, ze takiego "normalnego pedala", ze tak to nazwe nie odroznilibyscie od zwyklego heteroseksualisty.MZet - 2007-12-03, 19:56 No nie wytrzyma貫m i jednak odpowiem. Bersek nie zas豉niaj si� my郵ami innych ludzi (art. z netu) tylko sam wyra瘸j swoje zdanie i wymie� kilka sensownych argument闚 w tym temacie.
Je郵i wog鏊e masz swoje zdanie na ten temat, bo z tego co czytam to zdajesz si� nie mie� i pod捫a� razem ze stadem ciemnoty ,kt鏎a nawet nie wie z czym ma do czynienia.
Co naj鄉ieszniejsze cz瘰to najgorsi homofobowie odkrywaj� w sobie ukrytego geja/lezbijk� ,kt鏎ych tak bardzo nienawidzili, co w istocie okazuje si� nienawi軼i� do swojego w豉snego ja ,kt鏎e tak skrz皻nie skrywali przed samym sob�.
Tak瞠 uwa瘸j
Bersek napisa�/a:
MZet napisa�/a:
To 瞠 kto� woli ptaszki zamiast cipek
Domy郵am si�, 瞠 powiedzia貫� to w przeno郾i, ale tu nie tylko chodzi o upodobania seksualne, ale o ca造 szereg innych zachowa�.
Pisa貫m dos這wnie. No w豉郾ie interesuje mnie ten szereg innych zachowa�. Wymie� ze trzy. Je郵i to ca造 szereg to wymienisz jednym tchem.
Bersek napisa�/a:
Nie mam 5 lat i doskonale zdaj� sobie z tego spraw�. M闚i貫m tylko i wy陰cznie o tych, kt鏎zy si� przesadnie afiszuj�.
A powiedz mi drogi kolego czy mia雀 jak彗olwiek styczno嗆 z innym, nie przesadnie afiszuj帷ymi si� homoseksualistami? W徠pi�.
To tak samo jak m闚ic o kim� kto nosi glany i d逝gie w這sy 瞠 satanistaTrivane - 2007-12-03, 20:13
MZet napisa�/a:
To tak samo jak m闚ic o kim� kto nosi glany i d逝gie w這sy 瞠 satanista
Na mnie mowia satanista w szkole bo wygladam podobnie jak w tym powyzszym, krotkim rysopisie, dlatego staram sie wmawiac iz moi koledzy to totalni debile...
A przechodzac do sedna sprawy, ja nie wymienialem negatywnych argumentow przeciwko homoseksualizmie ale w stosunku do tej garstki, ktora pragnie zaadoptowac dziecko oraz wziac slub koscielny. Nigdy na mojej drodze nie stanala taka osoba wiec nie mam pojecia jak musi sie czuc, gdy wszyscy o niej takie sprosne rzeczy wygaduja (nauczycielka z religi podala przyklad Shreka teraz dopiero zdalem sobie sprawe, ze miala racje: wszyscy sie rzucaja do Nich o byle co a w rzeczywistosci -jak zauwazyl zreszta wczesniej mukunio- to sa takze ludzie). IMO jest to sprzeczne z natura ale niech robia to na co maja ochote, w koncu to wolny kraj watpie czy osoba, ktora nie wyr騜nia sie od innych to zrozumie - wystaczy poczuc sie w spoleczenstwie niechcianym by zrozumiec homoseksualistow...Baaly - 2007-12-03, 21:20 Wbrew pozorom i oburzeniu apologet闚 sprawy homoseksualist闚 ja nie spekuluj�. Nie wypowiadam si� o tym, czego nie znam, bo to jak pi� w鏚k� w przekonaniu 瞠 to woda. Fakt, nie spotka貫m jeszcze 瘸dnego warto軼iowego geja, i dlatego takie jest moje - pewnie IYHO prostackie - zdanie. Wypowiadam si� o tym, co widzia貫m i czego do鈍iadczy貫m, a zatem o tych "przekoloryzowanych ciotkach" pusz帷ych si� i pozuj帷ych gdzie tylko popadnie w mniemaniu, 瞠 ich gejostwo dodaje im walor闚. Na przek鏎 temu, co zarzuci� mi Mukunio, ja nie pa豉m awersj� do gej闚 tylko temu, 瞠 dzia豉j� mi na nerwy. Og鏊nie ich spos鏏 篡cia jest z pamfletu wyj皻y, a odium budzi we mnie ich przyklejanie si� do wsp馧p販i.
MZet, zauwa篡貫m 瞠 insynuujesz nam, 瞠 si� nie znamy na tym, o czym piszemy. Mog� Ci� zapewni�, i� tak nie jest. Wi瘯szo嗆 z nas nie ma TsHyN4St00 lat...
Gdybym tak pewnego dnia uprzytomni� sobie, 瞠 lubi� ch這pak闚 w tym kontek軼ie jaki mam teraz na my郵i, poszed豚ym do psychoterapeuty i nie wyszed� stamt康 dop鏦i nie by豚ym sob�. Nie czu� bym si� swobodnie wiedz帷, 瞠 moje nienaturalne instynkty mog� w ka盥ej chwili przej望 ster.
Przesta鎍ie w ko鎍u zasypywa� nas bezpodstawnymi oskar瞠niami tylko z powodu Waszego oddania sprawie praw cz這wieka i swojemu kodeksowi etycznemu. Ja jako� nikogo nie mieszam z b這tem poniewa� szanuje homoseksualist闚...Bersek - 2007-12-03, 21:45 .MZet - 2007-12-03, 22:01
Baaly napisa�/a:
Nienawidz� peda堯w...
Baaly napisa�/a:
szanuje homoseksualist闚...
Baaly napisa�/a:
Nie wypowiadam si� o tym, czego nie znam, bo to jak pi� w鏚k� w przekonaniu 瞠 to woda. Fakt, nie spotka貫m jeszcze 瘸dnego warto軼iowego geja, i dlatego takie jest moje - pewnie IYHO prostackie - zdanie
Baaly napisa�/a:
MZet, zauwa篡貫m 瞠 insynuujesz nam, 瞠 si� nie znamy na tym, o czym piszemy. Mog� Ci� zapewni�, i� tak nie jest
W takich momentach przyda豚y si� jaki� Polski odpowiednik s這wa "whatever"Bersek - 2007-12-03, 22:06 .kul - 2007-12-03, 23:23 O czasy! O obyczaje! Przysz這 mi wyzna� to niejako publicznie, pod ustawicznym, cz瘰tokro� obel篡wym pr璕ierzem opinii os鏏 bez podstawowej, moim zdaniem zdolno軼i empatii, b璠帷ej niczym innym jak tylko najzwyklejsz� syntez� pierwiastk闚 takich jak roztropno嗆, powiedzmy umiarkowana m康ro嗆, dojrza這嗆 - taak, cho� nie zawsze, racjonalno嗆 rozumowania. Innymi s這wy wyst瘼uj帷ej jednak jedynie (empatia) w towarzystwie inteligencji, kt鏎� jednak bozia nie zawsze 豉skawie obdarza wszystkich. Horribile dictu, ciamciaramcia: Jestem 篡dowskim gejem z SLD! Wyd德i瘯 tego stwierdzanie przyt逝mi豉 na pewno, zabi豉 jego paradna wr璚z oczywista oczywisto嗆. Jest to kulka 郾ie積a, malutka taka jednak niczego sobie, kt鏎� staczam i ona ro郾ie wraz z czasem staczania si�. Je郵i kto� nie lubi zimy powiem, 瞠 to stwierdzenie jest efektem domina, ci庵iem przyczyn i skutk闚 wynikaj帷ych jeden z drugiego, krystalizuj帷ych si� przez siebie i dzi瘯i sobie. Tak jestem cholernie obrzezany, na moja bar micw� otrzyma貫m sporo kasy i jem tylko, co koszerne (nale郾iki z orzechowo-rodzynkowo-bananowo-miodowo-cytrynowym farszem na przyk豉d). Moja synowsko嗆 abrahamowska to nic innego jak w szale雟two id帷a, do granic mo磧iwo軼i napi皻a transparentno嗆, wsz璠obylska granicz帷a ju� nawet z bezczelno軼i�. Jestem taki, wi璚 wystaje na rogach ulic, bo jak瞠by inaczej. Jestem obecny tu, tam i siam w pozach bardzo kontrowersyjnych. Chcia貫m mo瞠 nie m闚i�, ale owszem to prawda, jadam jeszcze lody, lubi� te z kremem. Je郵i zobaczysz mnie gdzie� w pochodzie jad帷ych na rowerze to wiedz, wiedz, 瞠 chc� oby� by� jednym z nas, o tak, na si喚. Moje liberalne pogl康y zamykaj帷e si� w ramach akronimu S.L.D, to nic innego jak bezbo積y, plugawy libertinisme. Je郵i kto� czyta� Na趾owsk� to wie, co mam na my郵i m闚i帷, 瞠 jestem inspirowany. Wyj瞛yczy貫m si� dosy� niezr璚znie, a to wynika z tego prostego powodu, 瞠 jeste� tylko g逝pcem. Reasumuj帷 jednak, rekapituluj帷, streszczaj帷 tre嗆 tej mantry-komuna逝: stereotyp, stereotyp, stereotyp. Pozw鏊cie, chc� krzycze�, krzycz�!! Aaaaaaaaaa!!!Anonymous - 2007-12-04, 01:09 Mzet - pozamiatane . Szkoda, 瞠 nie ma Kosiora gdy� On swego czasu ciekawie argumentowa� i polemizowa� z takimi utartymi stereotpami acz, Ty te� da貫� rad�, gimi haj fajw .
To Baaly:
Cytat:
Nienawidz� peda堯w...
De oltimejt regulamin napisa�/a:
Tolerancja jest cech� kt鏎� powinien kierowa� si� ka盥y forumowicz. Przejawy jej braku b璠� karane.
Wiesz, nikt Ci nie ka瞠 kocha� homoseksualist闚, ale nawet niech耩 mo積a wyrazi� bardziej kulturalnie, tak瞠 bez takich tekst闚 prosz�.Baaly - 2007-12-04, 16:51
MZet napisa�/a:
Baaly napisa�/a:
Nienawidz� peda堯w...
Baaly napisa�/a:
Baaly napisa�/a:
Nie wypowiadam si� o tym, czego nie znam, bo to jak pi� w鏚k� w przekonaniu 瞠 to woda. Fakt, nie spotka貫m jeszcze 瘸dnego warto軼iowego geja, i dlatego takie jest moje - pewnie IYHO prostackie - zdanie
Baaly napisa�/a:
MZet, zauwa篡貫m 瞠 insynuujesz nam, 瞠 si� nie znamy na tym, o czym piszemy. Mog� Ci� zapewni�, i� tak nie jest
W takich momentach przyda豚y si� jaki� Polski odpowiednik s這wa "whatever"
Nie, MZet, zdaje mi si�, 瞠 to Ty masz dysleksj� albo cu� w tym stylu :roll:
Te wypowiedzi nie koliduj� ze sob�.
Przeczytaj prosz� jeszcze raz kawa貫k z
Baaly napisa�/a:
Wraz z kontekstem, prosz�, i ze zwr鏂eniem uwagi na s這wo "szanujE". Mo瞠 zrozumiesz jaki b陰d pope軟i貫� naskakuj帷 na mnie z tym wszystkim ;]
@ Puty
W porz康ku, masz racj�. Na nast瘼ny raz b璠� pami皻a� o tym.MZet - 2007-12-04, 17:10 Nie b璠� si� tu z tob� wyk堯ca� o pierdo造. Dwie pierwsze wypowiedzi ewidentnie ze sob� koliduj�, dwie nast瘼ne to ju� m鎩 b陰d, przyznaj�.
My郵 sobie co chcesz, zwisa mi to. Nie b璠� si� wdawa� w jakie� bezsensowne polemiki z tob� i z kimkolwiek kto b璠zie si� wyk堯ca� do upad貫go na temat rzeczy o kt鏎ych nie ma poj璚ia.
Nie lubisz, nie lub sobie, czy nawet nienawid�, twoja sprawa.
Baaly napisa�/a:
Jedyny od豉m homoseksualizmu jaki jestem jeszcze w stanie znie嗆 to lesbijki. To� to s這dkie i w og鏊e...
Nie mam nic wi璚ej do powiedzenia bo nie ma sensu nawet.Baaly - 2007-12-04, 17:20 Co do lesbijek: takie moje poczucie humoru barwione substancj� erotyczn�.
"Dwie pierwsze wypowiedzi ewidentnie ze sob� koliduj�"
To chyba naprawd� nie doszed貫� do tego, co pisa貫m. Sorry, ch這pie, lubi� Ci� i szanuj� zaprawd�, lecz co do takiego oskar瞠nia jakie mi tu wysun掖e� to NC...
Jeszcze raz:
"Nienawidz� peda堯w..." - OK, stanowisko.
"szanuje homoseksualist闚..." - tu przytocz� pe軟e zdanie:
"Ja jako� nikogo nie mieszam z b這tem poniewa� szanuje homoseksualist闚..." - przeczytaj uwa積ie i zmiarkuj sobie, 瞠 nawet tu pope軟i貫� b陰d. Dla u豉twienia zmieni� form� zdania:
Ja jako� nikogo nie mieszam z b這tem dlatego, 瞠 szanuje on homoseksualist闚.
Ta sk豉dnia wyja郾ia chyba wszystko ;] Nie 瞠bym chcia� Ci� tu tym zam璚za�, ale nie chc�, by� mnie fa連zywie pos康za�._Music - 2007-12-04, 17:35 A ciekawie posty si� pojawi造, a� chce si� udziela�.
Nie mam absolutnie nic do gej闚 czy lesbijek- ludzie tacy jak my, warto軼iowi, normalni. Pozna貫m jednego geja i kilka lesbijek i co? Wci捫 篡j� a moja orietntacja pozosta豉 hetero, wi璚 wida� nie jest to zara幢iwe.
Por闚nywanie ich do pedofili itp to retoryka podobna do tej u篡wanej przez hitlera- 瞠 s� ludzie i podludzie.
Cho� wychowanie dzieciak闚 to zdecydowane przegi璚ie- niech mieszkaj� ze sob�, ale ma這瞠雟two to nigdy nie b璠zie (nie powinno by� przynajmniej).